Sedat Ada, “Amacımız sporcu gençlik yetiştirmek”

Ada Halı Saha ve Spor Kompleksi sahibi Sedat Ada, geçtiğimiz hafta Birgün gazetesi ve yerel basında yer alan kaçak inşaat iddialarıyla ilgili haberlerin gerçekleri yansıtmadığını belirterek, “Siyasete uzak duran birisi olarak yerel seçim aday belirleme sürecinde siyasi yıpratma amacı taşıyan haberlere haksız yere konu olmak bizleri üzmüştür. Basın açıklamasıyla halkımızın doğruları öğrenmesini amaçlıyoruz” diye konuştu. Kaynarca Belediyesi’nden konuyla ilgili aldığımız bilgide ise, “Spor Tesislerine Kaynarca’da devlete ait spor salonunun yıkılmasından sonra gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanının sağlanması için ruhsat verilmiştir. Söz konusu arazi mutlak tarım arazisi değil, marjinal tarım arazisidir” denildi. Ada Halı Saha Spor Kompleksi sahibi Sedat Ada’nın açıklaması şöyle…

GÜNCEL - 25-12-2023 05:45 103 kez okundu.

Sedat Ada, “Amacımız sporcu gençlik yetiştirmek”

Kaynarca Spor Kulübü Başkan Yardımcısı da olan eski futbolcu Sedat Ada’nın açıklaması şöyle: “Kaynarcada faaliyet gösteren Ada Global Gayrimenkul, Ada İnşaat, Ada Futbol Okulları, Ada Halı Saha olmak üzere Ada Grup Yönetim Kurulu Başkanıyım.

 

AMACIMIZ SPORCU GENÇLİK YETİŞTİRMEK 

Kaynarca’da spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların temel amacı, Kaynarca halkının daha sağlıklı bir yaşam sürmesi ve Kaynarca gençliğinin kötü alışkanlıklara yönelmesini engelleyip Futbolu bu kadar seven bir İlçede Sporcu bir gençlik yetiştirmektir. Futbol şehri olan Sakaryanın Futbola aşık Kaynarca İlçesinde ticari amaçları göz önünde bulundurmadan eski bir futbolcu olarak, yeteneği olup da maddi manevi imkansızlıklardan dolayı başarılı olamamış birçok gencin önünü açarak modern tesislerde eğitim görerek başarıya ulaşmalarını sağlamak en büyük amacımızdır.

 

KAYNARCASPOR’UN ALT YAPISI

Kaynarca spor A takımında olan başarıyı alt yapı ile devamlı ve kalıcı hale getirmek amacı ile tesis kurulup ADA FUTBOL okullarının desteğiyle Kaynarca spor alt yapısı kurulmuştur.

 

Amacımız; Kaynarcanın bütün köylerinden keşfedilmemiş yetenekleri önce Kaynarca spor olmak üzere Ülke futboluna kazandırmaktır.

 

150’YE YAKIN ÖĞRENCİMİZ VAR

Geldiğimiz noktada Kaynarca spor alt yapısında 150’ye yakın öğrenci bulunmaktadır ve Kaynarca spor alt yapı da her sene 5 kategoride resmi müsabakalara çıkmaktadır. Alt yapıda bir senede ulaşmış olduğumuz bu başarı bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir.

DESTEK NEDENİM SPOR SEVGİM

Biz her sene kendimizi geliştirerek hedeflerimize bir adım daha yaklaşmaktayız. Şahsım olarak bu oluşuma maddi ve manevi destek vermemin temel amacı futbola ve sporcuya olan sevgimdendir.

 

Şahsım ve Kaynarca Spor Yönetim Kurulu olarak bu yolda bizi bir an olsun yalnız bırakmayan ve her daim maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Murat Kefli ve yönetimi olmak üzere tüm Kaynarca esnafına ve halkına sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.”

 

KAYNARCASPOR’DAN DESTEK

Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Ali Osman Halil de Sedat Ada’nın tüm imkanlarıyla Kaynarca’da spora destek verdiğini belirterek, “Sedat Ada, Kaynarcaspor’un baş sponsorudur, başımız sıkıştığında başvurduğumuz adrestir. Kulübümüzün altyapısına verdiği destek, spor yapma imkanı olmayan çoçuklarımıza yaptığı destekler, ilçemize kazandırdığı modern tesislerle kendisine teşekkür borçlu iken asılsız iddialarla kara çalmak yakışık almıyor. Kulüp olarak her zaman yanındayız” diye konuştu.  - SEDAT BALTA

Admin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kertil mahallesinde kaza

Kertil mahallesinde kaza

21-01-2024 - GÜNCEL

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21-01-2024 - GÜNCEL