Küçük Hataplı'ya sosyal tesis ve cemiyet alanı

GÜNCEL - 18-12-2023 15:19 76 kez okundu.

Küçük Hataplı'ya sosyal tesis ve cemiyet alanı

Küçük Hataplı Sosyal Tesis-Cemiyet Alanı açılışında konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Kırsal mahallelerimize kazandırmakta olduğumuz sosyal tesis-cemiyet alanlarıyla hemşehrilerimizin yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal yaşama değer katan toplamda 35 projemiz, Adapazarı’mıza çok yakışıyor, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Adapazarı’nın sosyal yaşamına değer katan hizmetleri birer birer hayata geçirmeye devam eden Adapazarı Belediyesi’nin son olarak Küçük Hataplı mahallesine kazandırdığı sosyal tesis-cemiyet alanının açılışı bir düğünle gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Işıksu, her mahallede yaptıkları istişarelerle ihtiyaca yönelik, insana dokunan hizmetler sunduklarını vurguladı.

 

İnsana Dokunan Hizmetler

Adapazarı’nı şehir insanı ile birlikte yarınlara taşıdıklarının altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mızın yönetimini emanet almak için yola çıktığımızda hep şöyle demiştik. Adapazarı’mızı biz şehir insanı ile birlikte yönetmek istiyoruz. İstişareyi merkeze alarak, mahalle mahalle, sokak sokak insanımıza dokunan hizmetler sunmak istiyoruz demiştik. Ve şimdi… Şehrin kalbi Adapazarı’mızın sosyal yaşamına değer katan hizmetleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırsal mahallelerimize sosyal tesisler kazandırarak hem mahallelerimizin önemli bir ihtiyacı olan toplanma alanları ihtiyacını gideriyor hem de Adapazarı’mızı sosyal projelerle daha güzel yarınlara hazırlıyoruz.” diye konuştu.

 

Kırsal Mahallelere Müjde: Toplamda 35 Sosyal Tesis

Sosyal Tesis-Cemiyet Alanları çalışmaları ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Başkan Işıksu, “Alandüzü, Acıelmalık, Çamyolu, Taşkısığı, Çağlayan, Dağdibi ve Küçük Hataplı mahallelerimize sosyal tesis-cemiyet alanlarını kazandırdık. İlyaslar, Karadavutlu, Karadere, Mahmudiye, Kışla ve Taşlık mahallelerimizde sosyal tesis-cemiyet alanlarımızın yapımı tamamlanmak üzere. Yeşilyurt, Kömürlük, Kavaklıorman, Karakamış, Doğancılar, Abalı ve Kasımlar mahallelerimize yapılacak sosyal tesis -cemiyet alanlarımızın ihale süreci bitti, çalışmalar başlıyor. İhale aşamasında olan sosyal tesis-cemiyet alanlarımız da var. Elmalı, Karapınar, Turnadere, İkizce Osmaniye, İkizce Müslim, Aşırlar, Hacılar, Kurtbeyler, Çaltıcak, Bayraktar, Nasuhlar, Kayrancık, Karaköy, Işıklar ve Büyükhataplı mahallelerimize de ihalesi tamamlandığında hızlıca sosyal tesis-cemiyet alanlarını da kazandırmış oluyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki sosyal yaşama dair toplamda 35 projemiz, Adapazarı’mıza çok yakışıyor, hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kertil mahallesinde kaza

Kertil mahallesinde kaza

21-01-2024 - GÜNCEL

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21-01-2024 - GÜNCEL