İbrahim Çakar’dan geniş katılımlı aday adaylığı başvurusu

Kaynarca Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar’ın AK Parti’ye yaptığı Kaynarca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusuna Kaynarcalılar büyük destek verdi. Kalabalık bir grupla AK Parti Kaynarca İlçe binasına gelen Çakar’ı Ziraat Odası başkanları da yalnız bırakmadı. 

GÜNCEL - 23-11-2023 09:30 188 kez okundu.

İbrahim Çakar’dan geniş katılımlı aday adaylığı başvurusu

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, ilçe ziraat odası başkanları, muhtarlar ve çok sayıda Kaynarcalının katıldığı aday adaylığı başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat’a teslim eden İbrahim Çakar, kendisine destek veren katılımcılara teşekkür etti. 

 

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YAPACAK İŞİMİZ VAR

İlçenin yönetimine Kaynarca’yı daha güzel yerlere ulaştırmak için talip olduğunu ifade eden İbrahim Çakar şöyle konuştu: “Kaynarcamızı daha güzel yerlere ulaştırmak için bizim de söyleyecek sözümüz, yapacak işlerimiz var diyerek, Belediye Başkan adaylığı için Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Başkanlığımıza gelmiş bulunuyoruz. 

 

8 YILDIR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Bildiğiniz gibi Ziraat Odası Başkanlığı görevimizi alnımızın akıyla yapabilmek için 8 yıldır gece gündüz yönetimimiz, personelimiz ve çiftçilerimizle birlikte çalışıyor, çalışmalarımızın sonucunda çok güzel dönüşler aldığımızı görüyoruz. 

 

ADAY ADAYLIĞI İÇİN HERKESTEN GÖRÜŞ ALDIK

Devlet büyüklerimizin, ilçemizin akil insanları, çiftçilerimiz, esnaflarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve siyasi partilerimizle yaptığımız istişareler sonucu Belediye Başkan adaylığı konusunda adım atmak bizim için bir görev oldu. Bu görevimizi de diğer görevler gibi kutsal görüp yerine getiriyor ve aday adayı oluyoruz. 

 

HALKIMIZIN İNANCINA İHTİYACIMIZ VAR

Görev bize tevdi edildiği taktirde inşallah halkımızın ihtiyaç ve taleplerini daha hızlı yerine getirebilmek için tüm ilçe teşkilatlarımızla planlı bir şekilde çalışacağız. Aday belirleme sürecinde halkımızın tamamının çabasına, katkılarına ve bizlere olan inancına ihtiyacımızın olduğunu bildiğimiz gibi, çıkmış olduğumuz bu yolda bizim ve ilçemiz için hayırlı sonuçlar olmasını Mevla’dan diliyor ve dualarınızla talip oluyoruz. Bu süreçte aday adaylığı başvurusu yapan tüm aday adayı arkadaşlarıma cesaret, gönüllük ve çabalarından dolayı huzurunuzda başarılar diliyor, hepinize teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.”

 

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat, bütün aday adaylarına eşit uzaklıkta olduklarını belirterek, “İbrahim Çakar’ı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 

EMANETİ EHLİNE VERİN

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, oda başkanları adına yaptığı konuşmada, *Birlikte mesai verdiğimiz Kaynarca Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Çakar’a AK Parti Kaynarca Belediyesi Aday Adaylığı müracaatında kendisinin yanında durup destek vermek için burada toplandık. Bu bir hizmet yarışı bizler sivil toplum örgütlerinde temsil ettiğimiz sosyal kesime faydalı olmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Aklı olan insanlar için, Allah’ın insana verdiği en büyük nimet akıldır. Aklı olan ve aklını çalıştıranlar için, faydalı olmak ve hayır dua almak için  bu bir fırsattır. Cenabı Allah Nisa Suresi’nde insanlara emir veriyor, seçilenlere ve seçenlere. Seçene diyor ki, emaneti ehline verin. Bu bir farzdır, ehline emanetin verilmesi ve bir sorumluluktur. Seçilene de insanlar arasında hükm ederseniz adaletle hükmedin. Müslüman bir toplum isek bu düsturları bu emirleri, önemseyerek, dikkate alarak ve hayatımızda da uygulayarak, kendimize yüklenen görevi yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Allah işini iyi yapanı sever. Bu makamlarda bulunanlara,  talip olanlara Allah işini iyi yapmayı nasip etsin” dedi. 

 

Başvuru töreninden sonra bina önünde toplu fotoğraf çektirildi. Daha sonra AK Parti Kaynarca Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çakar tebrikleri kabul etti. - SEDAT BALTA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kertil mahallesinde kaza

Kertil mahallesinde kaza

21-01-2024 - GÜNCEL

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21 - 22 Ocak tarihlerinde elektrik kesintisi var

21-01-2024 - GÜNCEL